Sunday, November 20, 2011

Dags att rösta

Eftersom det var en del som nappade på idén att köra ett gemensamt "inlärningsprojekt" så tänkte jag att vi testar med ett äldre nummer av Spin Off, i väntan på att vinternumret ska komma. Jag föreslår vinternumret 2009 (för det var det första jag drog ut ur högen).

Enligt mig så finns det 2 intressanta projekt vi skulle kunna testa, och jag tänkte att vi kan rösta om vilken vi börjar med:

  • Spinning big yarns - en artikel som beskriver olika sätt att spinna tjocka garner, antingen 1-trådiga eller flertrådiga. Det här är något som iallafall jag behöver öva mer på, kanske är vi fler?
  • Spinna "coils" - en sorts spiralaktigt garn, det garnet som syns på omslaget av tidningen. Kanske inte det mest användbara av garner, men det är ju alltid kul att lära sig en ny teknik, eller?
Så jag tänkte att de som är intresserade kan lämna en kommentar om vad vilken vi ska testa, och så får försöka se till att alla som vill vara med, men som inte har tillgång till artiklarna får det. Antingen om vi kan scanna eller kopiera. Jag kan även åta mig att göra en liten sammanfattning här på bloggen.

Sedan får var och en testa och presentera sina funderingar här, så alla kan ta del av och diskutera. Hoppas det låter OK, och ni får gärna komma med egna förslag och upplägg som kan passa bättre.

3 Comments:

Blogger Åsa said...

BIG

November 21, 2011 at 9:32 AM  
Anonymous Liisa said...

Jag säger också BIG, även om det kommer leda till problem med min spinnrock...

November 21, 2011 at 5:03 PM  
Blogger Carolina said...

Båda låter spännande men jag röstar för tjockt garn :)

November 21, 2011 at 7:54 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home