Wednesday, December 23, 2009

Skåpmat


Jag försökte posta och presentera mig själv när jag gick med i Svea Spinnargille, men lyckades inte den gången, får väl se om det går bra nu.

Jag heter Malla, är svensk men bosatt i Minneapolis, Minnesota, USA. Jag spinner, tovar, stickar, nålbinder, ja ni vet, "your daily fiber" är viktigt för hälsan.

Jag har inte lyckats göra övningarna i gillet i tid, så jag har inte postat dom, men nu får jag väl visa vad jag har i skåpgömmorna. Det första är thick&thin. Det är Coopsworth spunnet thick&thin på min Ashford Traveler, och tvinnat med en tunn tråd merino som är omväxlande blå och violet.

Det andra är kedjetvinnat. BFL top (vit/brun) som jag syrafärgat blå, lila och tealgrön. Sedan spunnen på min slända och kedjetvinnat för att behålla färgordningen. Än så länge spunnet 30 gram 95 meter. Jag har totalt ca 120 gram top.

God jul!

Labels: , ,

4 Comments:

Blogger Tina said...

Välkommen! Och vad bra att det löste sig med bloggstrulet.

Det är jättekul att få se dina garner, jag gillar verkligen färgen på ditt kedjetvinnade garn, de är helt i min smak :)

Vad gäller att vara för sen eller inte, så har vi ju inte direkt någon deadline. Man gör det man vill, när man vill, och när det passar, så visar man upp det. Så känn ingen press över det!

December 23, 2009 at 7:29 PM  
Blogger Åsa i Skuttunge said...

Du är välkommen hit! Kul att se vad du har gjort under året!

December 23, 2009 at 7:37 PM  
Blogger Åsa said...

Härligt att se vad du gjort! Jag gillar verkligen ditt Thick´n´Thin, gult och lila är snyggt ihop tycker jag.

Det är verkligen inte viktigt att "bli klar i tid", jag har fortfarande inte presenterat något kedjetvinnat, men det kommer ;-) . . .

December 24, 2009 at 10:55 PM  
Blogger fale artut said...

Så roligt med nya kontakter...

December 25, 2009 at 10:16 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home