Monday, September 21, 2009

Men vi har ju ingen lokaaaal!

(För spinnargillet i mälardalen-ish regionen)

När vi har spinnträffar så brukar vi ofta prata om hur kul det vore att kunna ha en gemensamfärgningsdag/kurs, men det faller ju alltid på att vi inte vet var vi ska vara. Ett tips som kommit upp är att höra med studieförbunden. Om vi blir en studiecirkel, så kan vi kanske få låna en lokal av studieförbundet.

Idag har jag kontaktat vuxenskola och folkuniversitetet för att se vad de har att erbjuda. Har ni fler tips, så hör gärna av er! Tex kan kanske ni Uppsalabor se hur det ser ut i Uppsala?

Jag tycker att vi redan är en studiecirkel, på sätt och vis, genom spinncirkeln. Och att knåpa ihop en kursplan ska ju inte vara så svårt, om vi fortsätter i samma anda (eller någon annan anda, vilket ni vill).

Vad tror ni - kan detta vara något för oss?

5 Comments:

Blogger Åsa - "LaOsica" said...

Åff kåårs! Ja e me, ingen överraskning kankse ;-)

September 21, 2009 at 7:03 PM  
Blogger Åsa i Skuttunge said...

Det verkar jätte trångt på hemslöjdens lokal här i Uppsala i höst - det är ju trevligt i och för sig...ska fiska lite vidare.

September 21, 2009 at 7:34 PM  
Blogger Elisabeth said...

Kan kolla Evolutionsmuseets lokaler, finns ett stort kök/rum, no promises.

September 21, 2009 at 8:05 PM  
Blogger Kiki said...

Jaa!! Tycker det låter som en jättebra idé =) Sen är det ju en helt annan sak att klämma in eventuella tillfällen i schemat.. men det är ett problem för framtiden.

Har inte nåt studieförbund i Uppsala lokaler på Smålands nation för den delen? Har för mig att dom har kurser i lite allt möjligt där..

September 22, 2009 at 10:39 AM  
Blogger Eivor said...

Föreningen Upplands lin ordnar en minikurs i att spinna lin på slända den 7 oktober i slöjdkonsulenternas slöjdlokal på S:t Eriks gränd i Uppsala. Är du intresserad hör av dig till mig.
mer info finns i Slöjdhänder
Eivor Westerberg

October 5, 2009 at 4:57 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home