Friday, July 11, 2008

Spinning är en sport

Iallafall kan man ta alla tillfällen i akt att spinna. Det finns ju de som tittar på sportevenemang på TV, och det går tydligen utmärkt att spinna till. Här är några exempel:

Le Tour de Fleece - "Spin from your Stash" challenge. Här är en av deltagarna som har en underbar låda med fibrer som ska spinnas upp under tävlingens gång.
Tour de Fleece - Här ska man spinna varje dag som det cyklas. Gärna spinna något utmanande den dagen som det är mycket backcykling. Det finns en flickr grupp om man vill spana in resultatet från grupperna.

Spinning Olympics - Det här är visserligen en gammal länk, från 2006, men jag tyckte det var ett trevligt sätt att fira spinning olympics på. Speciellt utmanande att spinna med diskhandskar på!

Yarnspinners hade förra året en spinning olympics, då hon skulle spinna så många meter garn som möjligt under olympiaden. Här är det imponerande resultatet. I sin podcast så berättar hon att i år så är hennes utmaning att spinna något som är utmanande för en själv. Hon ska själv sortera, tvätta en fäll och sedan förbereda och spinna fibrerna till garn.

Personligen är jag gladare om jag får spinna utan att titta på sport, men jag funderar på att hänga på lite på spinnolympiaden ändå. Utmana mig själv kan jag ju göra vid den tidpunkten, utan att spendera ohemula tråkiga timmar framför TVn. Återstår då att se vad jag ska utmana mig med.

Någon annan som vill hänga på?

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home