Wednesday, June 25, 2008

Oj, va många rockar!

När jag började spinna i april förra året, trodde absolut inte att jag någonsin skulle köpa någon spinnrock. I maj hade jag köpt en begagnad hyfsat välfungerande spinnrock (den som står längst bort på fotot). Ganska snart började jag spana runt på moderna spinnrockar, och efter mycket teoretiska jämförelser bestämde jag mig för en Majacraft Rose. Den skulle jag köpa när jag blir rik, sa jag. Hahaha, vem orkar vänta så länge. Det är ju inte ens troligt att jag blir rik under min livstid. Och maken var urless på gnisslet och rasslet när jag drog igång spinneriet vid 22-tiden på kvällen. Så nu är den här (från Designscape concepts)!!


Spinnrocken i mitten fick jag alldeles gratis av en kompis svärföräldrar, och den hämtade vi i Borås för ett par veckor sedan. Nu ska den första rocken i alla fall få flytta till Uruguay, jag har en cyber-väninna där och maken råkar ha en arbetskamrat som ska dit på semester i augusti. Håll tummarna för att flygplatspersonalen inte krånglar vid incheckningen ;-)

Tycker ni att tre spinnrockar verkar mycket? Kolla in Abby!

3 Comments:

Blogger Tina said...

Ja, vissa ska ju alltid vara värst!!:)Men Abby jobbar ju med det, så det kanske är ok? Verkar lite mansikt dock...

Jättegrattis till dina fina rockar, ser fram emot att höra vad du tycker om Rosen också.

June 26, 2008 at 12:22 PM  
Blogger Emmy said...

Härligt md så många rockar! Ser också fram emot att höra vad du tycker om Rose, för nu har jag så gott som bestämt mig för att det blir en sådan hemma hos mig :)

June 27, 2008 at 3:05 PM  
Blogger Åsa - "LaOsica" said...

Hrligt Emmy, då var det kankse du som har hört dig för hos Designscape om frakt och tull och sånt? Hon frågade mig om vad jag fick betala nämligen, med hänvisning om att en svensk kvinna höll på att underrätta sig om priset.

Tina var så vänlig att premiärköra min Rose häromdagen, och den går fint :-) Jag har faktiskt inte riktigt funnit ro att sätta mig ordentligt med den ännu. Men jag ska rapportera resultat här så snart det händer något ;-)

June 29, 2008 at 8:19 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home