Tuesday, April 10, 2007

Gillesträffen 29 april

Inbjudan till Gillesträff

Stockholms Spinnargille träffas söndagen den 29 April i Stockholms läns hemslöjdsförening i Vasastan. Eftersom vi har bytt lokal kommer vi även att tvingas höja avgiften något, så denna gång kostar det 70 kronor, inklusive fika.

Då ingen har anmält intresse för att prata eller visa något på träffen (det är fortfarande inte för sent!! *hint hint*) tänkte vi att vi kunde prata lite löst och allmänt om att spinna garn för ett specifikt syfte. Om alla som vill tar med sig garn, och gärna om de stickat, vävt eller virkat av det, och berättar lite hur de tänkte kring design och fiberns egenskaper, så kan det vara ett bra underlag för en diskussion kring vad man kan tänka på om man vill spinna med ett specifikt projekt i tankarna.

Vi skulle gärna även vilja ta upp alla deltagares önskemål och funderingar kring vad Spinnargillet bör vara i framtiden, så tänk till om ni har något särskilt ni önskar göra, eller vill ändra på.

Tidschemat ser ut enligt följande:
10-11: Drop-in och fika
11-13: Spinning och mingel
13-14: Lunch
14-15: Diskussion om Spinnargillets verksamhet, samt om att spinna för ett projekt
15-16.30: Spinning och mingel
16.30-17: Hopplockning och städning

Självklart kan man komma och gå som man vill, men vi försöker följa detta schema någorlunda.

För att anmäla sig till träffen så mailar man till Tina senast den 23 April. Då får man även ett Nordeakonto man sätter in pengarna på.
Lokalen ligger på Idungatan 6, med närmaste tunnelbanestation är Odenplan. Därifrån promenerar man lämpligen Norrtullsgatan åt Hagaparken till, för att sedan svänga av in på Idungatan. Kommer man med pendeltåget kliver man lämpligen av vid Karlbergsstation.Karta hittar man på denna adress.

Välkomna!
Tina & Erika

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home